Меню Затваряне

ПСИКОМФОРТ партньор

Това е кратко представяне на проекти на други организации, в които ПСИКОМФОРТ е партньор на местно ниво според капацитета на компетенциите и опита си. Партньорските активности са описани в хронологичен ред, като се започва от най-новото.

Партньорство с БЕЙСКОМ – сътрудничество и съвместна дейност в областта на предлаганите услуги за информиране и професионално ориентиране – мотивационни и квалификационни обучения на заети и безработни лица, услуги отворени и за усъвършенстване на работодателите в управленската дейност, чрез Център за професионално обучение (ЦПО) към Бейском ООД.

Партньорство с OS Bulgaria в областта на тестовете за образователно и кариерно ориентиранe от 15.02.2013 г. Псикомфорт стартира консултации с използването на тестовете: Magellano Junior за образователно ориентиране на ученици, Magellano Universita за образователно ориентиране на кандидат-студенти и SDS (Self Directed Search) за професионално и кариерно ориентиране на младежи и възрастни. В блога Журнал може да разберете повече за избора на тестове от страна на ПСИКОМФОРТ чрез публикация по темата.

Партньорство с Институт Libera за организация и домакинство в Русе на събития на Института за съвременно изкуство и терапия „Либера“ от 2009 г. досега. Барабанен фасилитатор и ритъмтерапевт – Мартин Иванов (квалификация B. A.; M.A.; PhD  от Berklee College of Music, University of Memphis, University of Massachusetts, там и с преподавателска практика по хармония, композиция, аранжимент, музикална теория, оркестри; магистър по стопанско управление от СУ, над 20-годишен опит от САЩ, Канада и България). Организатор за Институт „Либера“ и артистичен асистент – Самуила Жекова. Организатор и модератор в Русе: Петя Чешмеджиева. Осъществени към момента и актуални:

  • Лаборатории „Ритъм Алхимия“ по авторската методика на д-р Мартин Иванов, водещ на барабанен кръг за групи. На 29.06.2013 г. проведена Ритъм Алхимия Лаборатория #1 – „Трансформиране на енергия“. Вижте публикация за организацията на отминалото събитие и връзки към допълнително информация. Питайте за повторението и за следващите лаборатории.
  • „Алхимия на ритъма“ в Русе – представяне на проекта „Ритмология“ и книгата „Алхимия на ритъма“ на Мартин Иванов с интерактивна презентация и дръмсъркъл (барабанен кръг) от автора на 02.02.2013 г. Още информация – в разказ след събитието в блога Журнал. В няколко публикации тук в сайта може да се запознаете с програмата, предоставена от Институт „Либера“, и с организацията в Русе на това събитие от страна на Център „Псикомфорт“.
  • Първи дръмсъркъл на Институт Libera в Русе с домакинството на ПСИКОМФОРТ – 25.06.2009 г. Изпълнена програма: пресконференция за русенските журналисти с представяне на лечебните свойства на ритъма; подарък – дръмтерапевтичен сеанс с младежите потребители на Фондация „Приятелска подкрепа“ – Защитени жилища – Русе, съвместно с представители на екипа, който се грижи за тях; представяне на книгата на Р. Л. Фрийдмън „Лечебната сила на барабана“ в превод от Мартин Иванов; дръмсъркъл за гражданите на Русе.  Разказ за събитието и снимки – в публикацията „На 1 годинка Псикомфорт заби барабан

Още – запознайте се с:

Взаимодействията с клиенти, бенефициенти и с партньори се ръководят от ПСИКОМФОРТ стандарти.