Меню Затваряне

Бърза консултативна помощ за образователно и кариерно ориентиране на ПСИКОМФОРТ – Кампания „Пролет 2013”

Тази кампания е с изтекла валидност и има историческа стойност в дейността на Център „Псикомфорт“, когато стартира за пръв път услуга за образователно и кариерно ориентиране с онлайн тест. При интерес вижте актуалните предложения на страницата ПИКОМФОРТ решение в образователното и кариерното ориентиране.

Кампанията на ПСИКОМФОРТ за бърза консултативна помощ за образователно и кариерно ориентиране „Пролет 2013“ е:

Psycomfort Kampania Prolet 2013Пакет услуги, който включва:

 1. Консултативна среща – 45 мин. – фокусиране върху собствените интереси, нагласи, желания, установяване на налична подкрепа, бариери
 2. Тест – 90 мин. (1 ½ час) за изпълнение онлайн вкъщи или при липса на интернет в домашни условия – в Център „Псикомфорт“
 3. Консултативна среща – 45 мин. за подпомагане в изводите при интерпретация на резултатите от доклада на теста, за ревизия на решението, за допълнително информация.

Срок на кампанията: от 25 февруари до 15 май 2013 г.

Цената на пакета (консултиране + тест + последващо консултиране) варира по срокове:

 • От 25 февруари до 17 март – 45,00 лв.
 • От 18 март до 14 април – 50,00 лв.
 • От 15 април до 15 май – 60,00 лв.

Фактическа заявка е платената заявка – по банков път или на място в Център „Псикомфорт” по цена в рамките на посочения срок.

Разликата в цената през трите месеца цели да поощри навременното предприемане на тестване и консултация, което ще осигури по-добра възможност изследваното лице да се подготви съобразно новия избор.

След приключване на срока на кампанията кариерното консултиране продължава по цени за ПСИКОМФОРТ решение, като при пълната цена на сериите от консултации те са с включен тест, а при цените с отстъпка – с доплащане за теста.

Ако има повишен интерес към настоящата кампания и множество заявки, се предвижда следният ред:

 • При наличие на повече желаещи спрямо графика на Център „Псикомфорт” с предимство се осъществява тестване и консултиране на кандидат-гимназистите и на кандидат-студентите за училищен и университетски прием през 2013 г.
 • Клиентите с предплатени заявки по цени в съответните срокове, но неподлежащи на кандидатстване през лятото на 2013 г. (учениците от 6-ти, 10-11 клас), заедно с фактурата за банково плащане или с касовата бележка при плащане на място получават договор за отложено тестване и консултиране и срок за контакт веднага след приключване на тестването на спешните клиенти по реда на постъпилите заявки.

Заявката за консултиране с тест става чрез свързване по избран начин от Контакти и е валидна от момента на предплащане на услугата.

ПСИКОМФОРТ цени само за онлайн тест за образователно, професионално и кариерно ориентиране в периода на кампанията:

 • Цена за 1 лице за трите вида тестове – 20,00 лв.
 • Цена за 5 и над 5 лица 15% отстъпка – 17,00 лв. (за групичка от две или повече деца в семейството с родители, които биха искали да се тестват, братовчеди, приятели, съученици)
 • Цена за Псикомфорт приятел – 25% отстъпка – 15,00 лв. (учениците, които участват като доброволци в изследвания, свързани с ПСИКОМФОРТ)

Запознайте се с: