Меню Затваряне

Псикомфорт – организатор на събитието „Алхимия на ритъма” в Русе

На 2 февруари 2013 г. в Русе ще гостува за втори път Институт за съвременно изкуство и терапия „Либера”. Как да си осигурим място в енергезиращия кръг на ритъма?

drumcircle rousse 2009В рамките на своя проект „Ритмология” директорът на института Мартин Иванов е описал в монография своя опит като дръмсъркъл-фасилитатор и ритъмтерапевт. Книгата се казва „Алхимия на ритъма”. Нейната промоция се осъществява в безплатна интерактивна презентация и в платено участие в дръмсъркъл (барабанен кръг). Книгата е не просто монография на автора, но вече е учебник по неговия проект „Ритмология“. Може да я закупите с 20% отстъпка и автограф от Мартин при участие в дръмсъркъла. Повече за програмата ще научите от предходната публикация тук, а още подробности за осигуряване на място в барабанния кръг ще научите от следващата публикация.

И така:

Денят е 02.02.2013 г., събота.

Мястото – Зала 2 на хотел „Рига“ в гр. Русе (вход от мецанина)

Часовете: от 16:00 до 18:00 часа.

Молим всички, които искат да участват във втората част – свиренето в барабанния кръг (от 17:00 до 18:00 ч.) да дойдат и за първата част – безплатната интерактивна презентация от 16:00 ч., защото маестро Мартин Иванов ще ни запознае с материята на менталните транформации, което ще изпитаме при свиренето в дръмсъркъла.

Ако искате да участвате в безплатната презентация  и в платения дръмсъркъл (свирене в барабанен кръг), може да заявите това чрез начините за връзка тук в Контакти и да уговорите време за закупуване на талони за вход в Център ПСИКОМФОРТ .

 Какво предоставя организаторът ПСИКОМФОРТ?

  • Зала за събитието (Зала 2 на хотел „Рига“). Ако желаете да се включите само в Първата част (16:00-17:00 ч.) – безплатна интерактивната презентация, направете заявка тук (може да напишете във формата за връзка като тема „Участие в презентация Алхимия на ритъма“) или се обадете по телефона
  • Гарантиране на запазеното място в кръга за свирене във Втората част (17:00-18:00 ч.) чрез предплащане на цената за вход, която е 10,00 лв. На място в Център ПСИКОМФОРТ или по пощата, ако не сте от Русе, а желаете да пристигнете за събитието, ще получите Талон за участие срещу заплащане по желания от Вас начин (вижте Плащания тук в сайта)
  • Възможност за предплащане на повече от 1 място, ако искате да участвате в кръга с Ваши близки.

Център ПСИКОМФОРТ се намира в гр. Русе, на бул. „Цар Освободител” №14 – между аптека „Оптима” и магазин „Парушев”. Входът на булеварда е обозначен с реклами на ключар, в двора – червеният вход със стъклена врата.

В центъра се извършват психологически услуги, затова първо позвънете по телефона или отправете питане във формата за връзка тук в сайта според удобното за Вас време кога може да дойдете за талон за Вашето място в дръмсъркъла на маестро Мартин Иванов. Ако вие сте група колеги и искате заедно да посетите дръмсъркъл „Либера“, обадете се да се уговорим – ПСИКОМФОРТ ще дойде при вас.

Предстои финансовото приключване на 2012 г. и финансовият старт на 2013 г. – време за данъци, годишни автомобилни винетки, застраховки и какво ли още не. Ако искате да се защитите от този стрес на пресиращите задължения, подсигурете още отсега едночасовия антистрес сеанс с Мартин Иванов, енергията от който ще Ви държи дълго, защото такива са свойствата на ритъма в човешкия живот. Точно за тях ще узнаете от презентацията и от личното свирене в кръга.

Лице за контакт: Петя Чешмеджиева – управител на Център за психологически услуги и развитие „Псикомфорт“