Меню Затваряне

Мобилен ПСИКОМФОРТ

Когато е невъзможно да се придвижите, ПСИКОМФОРТ може да достигне до вас с пълно разбиране на състоянията, които ограничават излизането и движението.

Само при основателна невъзможност да стигнете до психолога и ако нямате симптоми на настинка, грип или Ковид-19, с Мобилен ПСИКОМФОРТ се осъществяват индивидуално и семейно консултиране чрез формите на ангажимент за индивидуалните и семейни услуги ПСИКОМФОРТ споделяне и ПСИКОМФОРТ решение, също кризисно консултиране чрез SOS, ПСИКОМФОРТ! и услугата ПСИКОМФОРТ баланс (както за индивидуални нужди, така например за артистични и спортни групи за преодоляване на стрес преди изяви и др.).

Вижте ПСИКОМФОРТ и в спокойно време, и в период на лична и на масова криза

При изпълнение на програми в услугите ПСИКОМФОРТ екипи и ПСИКОМФОРТ академия за отиване при предварително организирани групи в рамките на гр. Русе мобилността на психолога се подразбира и това не води до оскъпяване на цената на услугите за групи, ако те се осъществяват в рамките на гр. Русе. Индивидуалните услуги чрез домашно посещение от психолога са по-скъпи – вижте раздел Цени & Часове и по-специално подстраниците Ценова листа и Какво е Псикомфорт+.

Уговарянето на услуга чрез Мобилен ПСИКОМФОРТ става по избран начин от Контакти.

Вижте и другите форми на помощ, които реализират Идеята ПСИКОМФОРТ:

Още – запознайте се с: