Пожелайте ПСИКОМФОРТ за Новата година, поръчайте си ПСИКОМФОРТ развитие!

ПСИКОМФОРТ предлага промяна със саморазвитие чрез участие в група за хора, които искат да развият подобни на желаните от вас качества или за хора с подобен проблем. Може да опитате ПСИКОМФОРТ развитие лично за себе си или да помогнете на хора, които обичате. Годината може да има силно начало с категорично заявена воля за промяна.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAАко ви се струва, че можете повече от това, което правите, ако чувствате неудовлетворение заради недостатъчно решителност, ако често ви се случва да „удряте на камък“ при начинания, стартирали с надежда за успех, знайте, че това се изпитва от много други хора и заедно с други може да изследвате и откриете вашия Път и вашите средства той да ви води към вашата добра посока.

Ако имате близък човек – роднина, приятел, дете над 14 години, – за който ви се струва, че се измъчва от обърканост, от чувство за малшанс, а може би и депресия, бихте могли да му предложите опит за справяне заедно с други хора в група от 8-12 души със същия проблем.

ПСИКОМФОРТ в група означава взаимопомощ в себепознанието и промяната чрез усилена възможност за окуражаване и подкрепа при гарантирана от психолога психична безопасност на процеса за всеки един участник.

Как става това? Първо, погледнете описанието на услугата ПСИКОМФОРТ развитие в група. Свържете се с ПСИКОМФОРТ по предпочитан начин, за да предадете накратко за какъв проблем става въпрос или какви нови качества и умения чувствате като дефицит и цел за развитието ви или представете тази възможност на ваш близък, който се нуждае от такава подкрепа. Заедно с психолога ще установите готовността за участие и подходящата за вас или за вашия близък група. Готовността за начинанието се заявява със записването за време за запознаване с психолога до 20 минути, което е безплатно, и тогава уреждате работното отношение с договор за услугата и заплащане (после, по време на работата на групата психологът сключва допълнителен договор с всеки един от участниците за ангажимента си към групата).

Чрез услугата ПСИКОМФОРТ развитие в група участвате в 30-часова програма, съставена от водещия съобразно темата и проблема, която се следва гъвкаво, на цената за участие в различните форми за многочасовото групово консултиране е равностойна на цената на 5 консултативни срещи на психолог и клиент в индивидуалното консултиране. Графикът за разпределението на 30-те часа на групата (по 3, по 4 или по 5 часа в работни или почивни дни) се съставя така, че да е удобен за всички участници.

Запознайте се и с метода на индивидуалното и групово консултиране. Очаквайте скоро публикация за ПСИКОМФОРТ детско развитие и узнайте възможностите в подпомагането на развитието на вашето дете заедно с вашето развитие, споделено с психолог, а може би и със семейства с подобна на вашата трудност и цел.

Публикувано в Групово консултиране, Проект "Общуване с лекота", ПСИКОМФОРТ, Психологично консултиране, Развитие на личността, Справяне с неврозата, Тренинг. Постоянна връзка.