ПСИКОМФОРТ академия

Обученията на Център „Псикомфорт“ за хора от дадена професионална група се предлагат в различни формати – за индивидуално включили се участници, за колективи, с различни часови и квалификационни параметри, кратки  тематични или професионално-квалификационни. Следете новите предложения на началната страница на сайта, както и в Календара (меню Часове, подменю Събития и кампании). За въпроси, уточнения на предложени тук или пожелани от вас тематични обучения използвайте избран начин от Контакти.

Чрез ПСИКОМФОРТ можете да систематизирате и разширите знания, умения, опит в обучения – тренинги, лекции и семинари – свои или на гост обучители със собствен научен принос, съчетан с практически опит в дадената материя, тема или техники, приложими в работата на обучаемите.

ПСИКОМФОРТ предоставя съпричастие и грижа към нуждите ви във вашата работа.  Обученията съчетават в единство полезност, научност, приложимост и разтоварване. Резултатът от тях е Psycomfort.Edu2по-висока увереност в собствените знания и в прилагането им в нови задачи в работата, добиване на опит за снижаване на ежедневната умора и напрежението.

Приключването на обученията се удостоверява със сертификат за участниците – на ПСИКОМФОРТ или на друга организация, по чиято процедура се извършва обучението.

Може да се включите индивидуално или с вашия колектив в програми, съставени за нуждите в работата на педагози, арттерапевти, социални работници, служители към Човешки ресурси и други, които използват консултирането при работа с клиенти. ПСИКОМФОРТ+ е отстъпка за собствените обучения на Център „Псикомфорт“ при Psycomfort.Edu3по-големи групи или самосформирали се групи от индивидуално записващи се участници.

Актуални предложения с активни обяви – набират се участници и обученията стартират в договорени срокове:

  • Обучения за педагогически специалисти – по 16 часа на стойност 1 кредит, одобрени от МОН (по Наредба №12 от 01.09.2016 г.) – в регистъра на обученията по тази наредба чрез организацията Евро Тотал Консулт – вижте пояснения, темите и програмите от тук.
  • Подновена обява – Едногодишна следдипломна професионално-педагогическа специализация: допълнителна професионална квалификация по Психология на Департамент за информация и усъвършенстване на учители – Софийски университет „Климент Охридски” (ДИУУ) в Русе – пълната обява
  • Обучение по ПСИКОМФОРТ проект „Общуване с лекота“ с програма по теми по проекта, подходящи за специалисти – 30 часа.
  • Бърз ПСИКОМФОРТ за учители преди началото на новата учебна година – програми в 8, 10 и 15-часови ваканционни формати според опита и нуждите на участниците. Колеги, пропуснахте ли лятната отпуска за ПСИКОМФОРТ настройка за новата учебна година? Коледно-новогодишната отпуска наближава – време и за ПСИКОМФОРТ по ваш избор!

ПСИКОМФОРТ за нуждите на бюджетни организации, НПО се предлага на по-ниски цени за колективи за тематични обучения в рамките на вътрешни за организациите квалификации с водещ Петя Чешмеджиева – доктор по педагогика и магистър по психология. След първоначалната договорка подготовката на обученията става с проучване на трудности и нужди на вашия екип, на базата на които се съставя програма. Тя се уточнява взаимно с ръководителя на екипа и/или представители и се популяризира сред участниците за запознаване и за стимулиране на допълнителни въпроси. ПСИКОМФОРТ достига до вас там, където сте вие в страната или където сте избрали да се проведе вашето обучение. Ако се колебаете за мястото, може да го обсъдим заедно и да вземете по-лесно решение. ПСИКОМФОРТ+ е възможност за договаряне на цена в зависимост от планираните задачи и материали, подходящи за тях.

Обучения по авторски рецензирани и лицензирани методики осигуряват специализирани професионални квалификации. ПСИКОМФОРТ+ е удобството цената да включва учебните пособия по методиката и други съпътстващи материали – 3-, 5-, 8-, 10-, 15- и 30-часови формати на ПСИКОМФОРТ и на гост-водещи.

Заявката за участие се финализира с предплащане (за индивидуално включващи се участници) и/или потвърждаване (за организации) до 3 дни преди стартиране на обучението. Вижте цени за различните формати (долу в ценовата листа).

За въпроси и уточнения се свържете на GSM 0887923413 – Петя Чешмеджиева (ако не може да бъде проведен веднага разговор, при първа възможност ще получите обратно позвъняване) или чрез имейл-форма за контакт от страница Контакти.

След приключване на обученията участниците получават сертификати, а за обучения, които се провеждат по програми и формати чрез други организации или на институции – съответни удостоверения и дипломи, предвидени в техните процедури.

Още – запознайте се с дейности на Център „Псикомфорт“, на които се основава горната услуга, както и с всички останали дейности и услуги на ПСИКОМФОРТ: