Меню Затваряне

ПСИКОМФОРТ развитие в група

Psycomfort RazvitieУсъвършенстване на умения за общуване и за личностен растеж Център „Псикомфорт“ препоръчва чрез формати за развитие в група заради възможността за по-бърз и силен ефект чрез груповата подкрепа и интензивното трениране (повече за това може да прочетете при описанието на дейността Консултиране и нейната разновидност Групово консултиране – връзки към тях тук по-надолу).

Участието в групови психологически услуги е значително по-евтино спрямо индивидуалните по отношение на час/цена, но не всички хора биха могли да се доверят в група и понякога участието им в такава е изпитание и за тях, и за групата. Затова нови клиенти и психологът първо трябва да пристъпят към запознаване в индивидуална среща, за да се прецени готовността на клиента.

Услугата ви предоставя програми, системно съставени за хора с общ проблем или със сходна на вашата потребност от развитие по отношение на определени умения. Получавате и обменяте знания и опит с психолога и  останалите в групата, постигате вашето ПСИКОМФОРТ прозрение за нова цел, разкривате нови страни на вашия потенциал или на вашето дете.

ПСИКОМФОРТ предлага програми за развитие чрез групово консултиране и трениране на умения според вашите потребности, за които може да попитате и да изберете най-подходящата за вашите цели и стремежи:

Групи по ПСИКОМФОРТ проекти за възрастни, ученици, младежи – 30-часови формати за самоусъвършенстване и групова подкрепа за справяне с проблеми на пълнолетни лица:

Вижте обяви с изтекла валидност, които ще бъдат предложени отново в края на 2018 г. и през пролетта на 2019 г.:

Тренинг клуб „ПСИКОМФОРТ уверени родители“ – 8-часови формати, които окуражават и ви помагат по отношение на развитието и общуването с вашето дете. Вижте предложените теми в страницата на клуба за групово консултиране и трениране на уверени родители.

Групово консултиране за усъвършенстване на умения и личностен растеж – в него се самоусъвършенствате и преодолявате вътрешни препятствия по житейския път – 3-, 5- и 8-часови тематично-стимулни формати на ПСИКОМФОРТ или на гост-водещи.

ПСИКОМФОРТ ателиета „Образ на тялото” – курсове по рисуване за групи от момичета и двойки майка и дъщеря чрез общуване посредством изкуството, когато не достигат думите (очаквайте обновяване на обявата по тези два формата или заявете готовност при признаци на ниско самочувствие на вашата дъщеря и при желание за по-ефективен родителски контакт с нея).

За въпроси и уточнения за избор на формат според вашите нужди, проблеми и цели се свържете на GSM 0887923413 – Петя Чешмеджиева (ако не може да бъде проведен веднага разговор, при първа възможност ще получите обратно позвъняване) или чрез имейл-форма за контакт от страница Контакти.

Преди да пристъпите към свързване, моля първо се запознайте с публикуваните тук ПСИКОМФОРТ стандарти, сред които са и Общите условия и политика за лични данни. Свързването Ви чрез имейл през сайта ще означава, че Вие приемате заявените условия, чрез които осъществяваме комуникацията с Вас. Ако сте клиент на Център „Псикомфорт“, в тази страница се запознайте и с Етическите стандарти, които ще определят нашите работни отношения. Ако се обръщате по делови въпрос или бихте искали да установите партньорство, разгледайте ПСИКОМФОРТ стандарт за партньорство.

Още – запознайте се с дейности на Център „Псикомфорт“, на които се основава горната услуга, както и с всички останали дейности и услуги на ПСИКОМФОРТ: