Меню Затваряне

ПСИКОМФОРТ развитие в група

Psycomfort RazvitieГруповите форми на консултиране не се предлагат в срещи в Център „Псикомфорт“ в периода на изпълнение на националните мерки за борба с COVID-19. Срещите на ПСИКОМФОРТ клуб се осъществяват онлайн.  Съдържанието по-надолу е информативно за възможностите при работа в група.

Вижте важно гост-събитие в Русе – 23.09.2020 г. с организатор Център „Псикомофорт“ – Вътрешната игра, която играем със себе си

Усъвършенстване на умения за общуване и за личностен растеж Център „Псикомфорт“ препоръчва чрез формати за развитие в група заради възможността за по-бърз и силен ефект чрез груповата подкрепа и интензивното трениране (повече за това може да прочетете при описанието на дейността Консултиране и нейната разновидност Групово консултиране – връзки към тях тук по-надолу).

Вижте ПСИКОМФОРТ и в спокойно време, и в период на лична и на масова криза
Принципи на връзката ангажименти-услуги-време-цена във водещата страница на раздел Цени & Часове.

Разгледайте публикациите от блога Журнал: Груповото консултиране на ПСИКОМФОРТ с актуализирани и нови формати (2019) и Скъпа ли е цената на психологическата услуга? (2012).

Участието в групови психологически услуги е значително по-евтино спрямо индивидуалните по отношение на час/цена, но не всички хора биха могли да се доверят в група и понякога участието им в такава е изпитание и за тях, и за групата. Затова при част от форматите желаещият да участва и психологът първо трябва да пристъпят към запознаване в индивидуална среща, за да се прецени готовността на клиента.

В 30-часовите формати и в тренинга за родители по проблемите на детското развитие услугата ви предоставя програми, системно съставени за хора с общ проблем или със сходна на вашата потребност от развитие по отношение на определени умения. Получавате и обменяте знания и опит с психолога и останалите в групата, постигате вашето ПСИКОМФОРТ прозрение за нова цел, разкривате нови страни на вашия потенциал или на вашето дете.

Вижте предложенията за ПСИКОМФОРТ в група според вашите потребности, за които може да попитате и да изберете най-подходящата за вашите цели и стремежи:


Групи за развитие по ПСИКОМФОРТ проект „Общуване с лекота“ – 30-часови формати за самоусъвършенстване и групова подкрепа за справяне с проблеми, които от началото на 2019 г. се предлагат не сезонно, а целогодишно:


Тренинг клуб „ПСИКОМФОРТ уверени родители“ – 8-часови формати, които окуражават и ви помагат по проблеми, свързани с развитието и общуването с вашето дете.


ПСИКОМФОРТ клуб с три групи за групово консултиране и усъвършенстване на умения, за личностен растеж и генериране и споделяне на прозрения.


ПСИКОМФОРТ ателиета „Образ на тялото” – курсове по рисуване за групи от момичета и двойки майка и дъщеря чрез общуване посредством изкуството, когато не достигат думите (очаквайте обновяване на обявата по тези два формата или заявете готовност при признаци на ниско самочувствие на вашата дъщеря и при желание за по-ефективен родителски контакт с нея).


За въпроси и уточнения за избор на формат според вашите нужди, проблеми и цели се свържете на GSM 0887923413 – Петя Чешмеджиева (ако не може да бъде проведен веднага разговор, при първа възможност ще получите обратно позвъняване) или чрез имейл-форма за контакт от страница Контакти.

Преди да пристъпите към свързване, моля първо се запознайте с публикуваните тук ПСИКОМФОРТ стандарти, сред които са и Общите условия и политика за лични данни. Свързването Ви чрез имейл през сайта ще означава, че Вие приемате заявените условия, чрез които осъществяваме комуникацията с Вас. Ако сте клиент на Център „Псикомфорт“, в тази страница се запознайте и с Етическите стандарти, които ще определят нашите работни отношения. Ако се обръщате по делови въпрос или бихте искали да установите партньорство, разгледайте ПСИКОМФОРТ стандарт за партньорство.

Още – запознайте се с дейности на Център „Псикомфорт“, на които се основава горната услуга, както и с всички останали дейности и услуги на ПСИКОМФОРТ: