Меню Затваряне

ПСИКОМФОРТ услуги за собствено развитие

proekcii 1Усъвършенстване на умения за общуване и за личностен растеж Център „Псикомфорт“ препоръчва чрез форматите за развитие в група заради възможността за по-бърз и силен ефект чрез груповата подкрепа и интензивното трениране (повече за това може да прочетете при описанието на дейността Консултиране и нейната разновидност Групово консултиране – връзки към тези към тях тук по-надолу). Участието в групови психологически услуги е значително по-евтино спрямо индивидуалните по отношение на час/цена, но не всички хора биха могли да се доверят в група и понякога участието им в такава е изпитание и за тях, и за групата. Затова нови клиенти и психологът първо трябва да пристъпят към запознаване в индивидуална среща, за да се прецени готовността на клиента.

Услуга на Център „Псикомфорт“ за  развитие в група (щракнете на услугата да видите различни формати по нея според възраст на участниците, насоки на развитие и тематика на консултиране):

За въпроси и уточнения за избор на формат според вашите нужди, проблеми и цели се свържете по избран начин през Контакти.

Още – запознайте се с дейности на Център „Псикомфорт“, на които се основава горната услуга, както и с всички останали дейности и услуги на ПСИКОМФОРТ: