Меню Затваряне

Плащания

Заплащането на ПСИКОМФОРТ услугите е регламентирано – вижте Цени & Часове. В Център „Псикомфорт“ се извършва частно практикувана дейност – НЕ работи с НЗОК (Здравната каса) – психологическите услуги не се субсидират от държавата. Вижте тук разяснения за плащане на първа консултация, серии консултации и пакети.

Psycomfort - caisse-banqueЗаплащането става на място в брой или по банков път – от банка, от банкомат, от виртуален клон на Вашата банка, чрез ePay или друга разплащателна система.

Данни за банков превод в България:
ЕТ ПСИКОМФОРТ – ПЕТЯ ЧЕШМЕДЖИЕВА
Банка: ПИБ АД – Русе
IBAN: BG92FINV91501003626333
BIC: FINVBGSF

За банков превод от друга държава:
PSYCOMFORT – PETYA CHESHMEDZHIEVA
Банка: First Investment Bank
IBAN: BG92FINV91501003626333
BIC: FINVBGSF

Фактура и данни за фактура. За плащането чрез банков превод задължително се изготвя фактура, а за касово плащане (в брой) – ако пожелаете и ако услугата се удостоверява за институция. Ваши лични данни се изискват с цел да се състави фактурата, те не се предоставят на други лица, а сигурността Ви по отношение на тях е регламентирана в професионални Етически стандарти и гарантирана чрез Закон за защита на личните данни, съобразно който Център „Псикомфорт“ изготви фирмен правилник през 2008 г., представен на Комисия за защита на личните данни, а от 2016 г. – Общи условия и правила за личните данни (ПСИКОМФОРТ стандарти).

При банков превод – основание за плащане. Голяма част от услугите на Център „Псикомфорт“ предполагат дискретност, но и за краткост в платежното нареждане бихте могли да посочите номер на фактурата/ дата на издаването ѝ или код на услугата. Осведомете се за номер на фактурата или за код на услугата, по която плащате, на GSM 0887923413 – Петя Чешмеджиева (ако не може да бъде проведен веднага разговор, ще получите обратно позвъняване) или чрез имейл – форма за контакт от страница Контакти.

Плащането с ПОС-терминал в Център „Псикомфорт“ беше валидно от м. декември 2012 г. до м. януари 2014 г. и е преустановено до повишаване на склонността на клиентите за ползване на тази възможност.

Единични консултации (услуга ПСИКОМФОРТ споделяне), първа консултация, въвеждаща за консултативен процес, и първа родителска консултация (услуга Детско Развитие) се плащат в срещата. Те се предплащат при онлайн консултиране и за серии с определен брой консултации и за пакетна услуга, за които се съставя договор.

Серии от консултации за работа по проблем, пакети по програмни услуги (образователно и кариерно ориентиране) и за психодиагностика (определени по съдържание, брой тестови сесии и последващи консултации), серия сеанси (половинчасови със стимулации за баланс) се предплащат в пълен пакетен размер (цена с включена отстъпка) или на две части, което се конкретизира в договор. Предплащането ангажира и специалиста, и клиента за работа по случая: за уговорения час и за работата между часовете по Вашия случай (проверяване на тестове, проучвания, подбор на материали по набелязаната програма и др). Предплащането запазва договорената с Вас цена в предвидената продължителност на работа при повишения на цените, а при прекъсване и възстановяване на процеса предоставя преговаряне на нататъшната цена. За изпълнението на услуги по серии и пакети се подписва договор с взаимни ангажименти.

Тук сте в раздел Цени & Часове, който включва Ценова листа, Часове, Ако не се явите в запазен час, Псикомфорт+, Плащания.