Меню Затваряне

Часове за ПСИКОМФОРТ

Запази час онлайн

Psycomfort Kalendar 2Психологическите услуги се изпълняват след предварително запазване на час (Контакти). Когато си запазвате час, ангажирате психолога за това време. В раздел Цени & Часове имате на разположение ценова листа на услугите, начини на плащане, пояснения. Ако се чувствате несигурни в ориентирането за услуга според Вашите нужди, може да попитате. Вижте ПСИКОМФОРТ стандарти, където са Етически стандарти – условия за етични взаимоотношения между психолог и клиент, и ПСИКОМФОРТ условията за коректност, Ако не се явите в запазен час – как да компенсирате причиненото неудобство и за психолога, и за себе си, преди да запазите нов час.

Информацията за часовете тук се отнася за личното психологично консултиране индивидуално, семейно, родителско консултиране за детското развитие, психодиагностични сесии за дете или възрастен, индивидуални програми – всички часовe, ако в понеделник и сряда вечер няма насрочено групово консултиране (ранният, обедният и последният час са подходящи за хора с редовен работен ден; събота и неделя само при основателни причини – вижте ПСИКОМФОРТ+).

За онлайн резервация на Вашия час използвайте бутона с отзивчивия летящ Супердок горе на тази страница и на водещата страница на раздел Цени & Часове. Той Ви отвежда в профила на психолога Петя Чешмеджиева, PhD, в тази платформа. Графикът там се актуализира със заети и свободни часове, сред които можете за запазите Вашия. Мястото за пояснителна информация в Супердок е ограничено, затова преди онлайн резервация прегледайте параграфа за Супердок в страницата Цени & Часове. Запазването на час онлайн изисква да имате или да създадете своя регистрация в платформата Superdoc.bg с валидни e-mail адрес и телефон за връзка. С Вашата регистрация можете да запазвате часове по всяко време на денонощието при лекари, които имат профил там.

Ако не искате да се регистрирате в онлайн платформата и предпочитате да запазите Вашия час по телефона (Контакти), тук е графикът за часове в периода октомври-декември 2019 г. Поради заетост със студенти в този период следобедни часове във вторник и сряда и сутрешните в сряда през седмица не са на разположение за заявка. За запазване на час за настоящата или следващи седмици вижте в Супердок свободните часове в зелено.

За въпроси и запазване на час по телефона: GSM 0887923413 – Петя Чешмеджиева (ако не може да бъде проведен веднага разговор, при първа възможност ще получите обратно позвъняване). Още данни и мястото вижте в Контакти. За избор на услуга според Вашите нужди вижте Услуги и подстраниците с описание на всяка услуга или програма. Предстоящи събития и актуални кампании в срокове следете на началната страница и се обаждайте при интерес, дори и да няма насрочена обява, а подробности по новите и приключили ПСИКОМФОРТ обяви може да намерите в рубриката за публикации – блога Журнал.

Тук сте в раздел Цени & Часове, който включва Ценова листа, Часове, Ако не се явите в запазен час, Псикомфорт+, Плащания.