Меню Затваряне

Часове за ПСИКОМФОРТ

Запази час онлайн

Psycomfort Kalendar 2Психологическите услуги се изпълняват след предварително запазване на час (Контакти). Когато си запазвате час, ангажирате психолога за това време. В раздел Цени & Часове са подстраниците с ценова листа, начини на плащане, пояснения, работните часове и ПСИКОМФОРТ условията за коректност – ако не се явите в запазен час,  как да компенсирате причиненото неудобство за психолога и за себе си, преди да запазите нов час. Ако ви е трудно да се ориентирате за услуга според Вашите нужди, попитайте. Вижте ПСИКОМФОРТ стандарти с подстраниците с условия за етични взаимоотношения.

Информацията за часовете тук се отнася за личното психологично консултиране индивидуално, семейно, родителско консултиране за детското развитие, психодиагностични сесии за дете или възрастен, индивидуални програми – всички часовe, ако в понеделник и сряда вечер няма насрочено групово консултиране (ранният, обедният и последният час са подходящи за хора с редовен работен ден; събота и неделя само при основателни причини – вижте ПСИКОМФОРТ+).

Вижте ПСИКОМФОРТ и в спокойно време, и в период на лична и на масова криза

За онлайн резервация на Вашия час използвайте бутона с летящия Супердок горе на тази страница и на водещата страница на раздел Цени & Часове, както и зеления бутон на всяка страница горе вдясно, а на смартфоните – под главното меню. Той Ви отвежда в профила на психолога от Русе Петя Чешмеджиева, PhD, в тази платформа. Графикът там се актуализира със заети и свободни часове, сред които можете за запазите Вашия. Мястото за пояснения под часовете в Супердок е ограничено, затова преди онлайн резервация прегледайте параграфа за Супердок в страницата Цени & Часове. Запазването на час онлайн в Superdoc.bg изисква да имате или да създадете своя регистрация в платформата с валидни e-mail адрес и телефон за връзка. С Вашата регистрация можете да запазвате часове по всяко време на денонощието при лекари, които имат профил там.

Ако не искате да се регистрирате в онлайн платформата и предпочитате да запазите Вашия час по телефона (Контакти), това тук е ориентировъчен график. За запазване на час за настоящата или следващи седмици само сверете в Супердок свободните часове в актуализиращия се график, които там са в зелено.

За въпроси и запазване на час по телефона: GSM 0887923413 – Петя Чешмеджиева (ако не може да бъде проведен веднага разговор, при първа възможност ще получите обратно позвъняване). Още данни и мястото вижте в Контакти. За избор на услуга според Вашите нужди вижте Услуги и подстраниците с описание на всяка услуга или програма. Предстоящи събития и актуални кампании в срокове следете на началната страница и се обаждайте при интерес, дори и да няма насрочена обява, а подробности по новите и приключили ПСИКОМФОРТ обяви може да намерите в рубриката за публикации – блога Журнал.

Тук сте в раздел Цени & Часове, който включва Ценова листа, Часове, Ако не се явите в запазен час, Псикомфорт+, Плащания.