Меню Затваряне

Часове за ПСИКОМФОРТ

Запази час онлайн

Psycomfort Kalendar 2Психологическите услуги се изпълняват след предварително запазване на час (Контакти). Когато си запазвате час, ангажирате психолога за това време. В раздел Цени & Часове имате на разположение ценова листа на услугите, начини на плащане, пояснения. Ако се чувствате несигурни в ориентирането за услуга според Вашите нужди, може да попитате. Вижте ПСИКОМФОРТ стандарти, където са Етически стандарти – условия за етични взаимоотношения между психолог и клиент, и ПСИКОМФОРТ условията за коректност, Ако не се явите в запазен час – как да компенсирате причиненото неудобство и за психолога, и за себе си, преди да запазите нов час.

Информацията за часовете тук се отнася за личното психологично консултиране индивидуално, семейно, родителско консултиране за детското развитие, психодиагностични сесии за дете или възрастен, индивидуални програми – всички часовe, ако във вторник и сряда вечер няма насрочено групово консултиране (ранният, обедният и последният час са подходящи за хора с редовен работен ден; събота и неделя само при основателни причини – вижте ПСИКОМФОРТ+).

За онлайн резервация на Вашия час използвайте бутона с отзивчивия летящ Супердок горе на тази страница и на водещата на раздел Цени & Часове. Той Ви отвежда в профила на психолога Петя Чешмеджиева, PhD, с актуализиращ се график със заети и свободни часове, сред които можете за запазите Вашия. Мястото за пояснителна информация в Супердок е ограничено, затова преди онлайн резервация прегледайте параграфа, посветен на Супердок в страницата Цени & Часове. Запазването на час онлайн изисква да имате или да създадете своя регистрация в платформата Superdoc.bg с валидни e-mail адрес и телефон за връзка. С Вашата регистрация можете да запазвате часове по всяко време на денонощието при лекари, които имат профил там. Ако не искате да се регистрирате и предпочитате да запазите Вашия час по телефона (Контакти), в Супердок вижте свободните часове в зелено (в сиво са заетите часове).

Това е в цялост обичайният график за часове с клиенти. Сверете свободните часове в Супердок.

Дори и при заети часове при необходимост се обадете да заявите желание да бъдете информирани в случай на освобождаване на час.

За въпроси и запазване на час по телефона: GSM 0887923413 – Петя Чешмеджиева (ако не може да бъде проведен веднага разговор, при първа възможност ще получите обратно позвъняване). Още данни и мястото вижте в Контакти. За избор на услуга според Вашите нужди вижте Услуги и подстраниците с описание на всяка услуга или програма. Предстоящи събития и актуални кампании в срокове следете на началната страница и се обаждайте при интерес, дори и да няма насрочена обява, а подробности по новите и приключили ПСИКОМФОРТ обяви може да намерите в рубриката за публикации – блога Журнал.

Тук сте в раздел Цени & Часове, който включва Ценова листа, Часове, Ако не се явите в запазен час, Псикомфорт+, Плащания.