Меню Затваряне

Контакти

Свързване по телефон: 0887923413 (+359887923413)Center Psycomfort 1-2

Консултативна среща се уговаря предварително по телефона или по интернет и се осъществява в Център „Псикомфорт“ на адрес: гр. Русе, бул. „Цар Освободител” №14, ет.2

  • Вижте на Google Карта
  • Сградата е в съседство с аптека „Оптима-5“, входът (между магазин за луксозни домакински съдове и магазин за златна бижутерия) е обозначен с реклами на ключар, в двора червеният вход със стъклена врата е за втория етаж, където се помещава центърът.

Center Psycomfort 1Ако сте от друг град в страната, в чужбина или сте от Русе, но имате здравословни затруднения да стигнете до центъра, консултативни сесии може да се извършат и по интернет според условията или по спешност вкъщи при вас.

Ако искате да се свържете чрез имейл, моля първо се запознайте с публикуваните тук ПСИКОМФОРТ стандарти, сред които са и Общите условия и политика за лични данни. Свързването Ви чрез имейл през сайта ще означава, че Вие приемате заявените условия, чрез които осъществяваме комуникацията с Вас. Ако Вие сте клиент на Център „Псикомфорт“, в тази страница се запознайте и с Етическите стандарти, които ще определят нашите работни отношения. Ако се обръщате по делови въпрос или бихте искали да установите партньорство, разгледайте ПСИКОМФОРТ стандарт за партньорство.

Свързване по Интернет: Форма за контакт

  • Имейл-адресът Ви, който посочите във Формата за контакт, трябва да е действителен, за да получите отговор.
  • Ако ви е трудно да посочите по-конкретна тема на съобщението Ви, може да напишете някоя от тези: Искане на психологична помощ (вижте Услуги); Заявка на участие в обучение; Заявка на участие в група; Делови контакт.
  • За улесняване на уговарянето в интернет-заявката споделете вашето свободно време, с което разполагате за контакт с ПСИКОМФОРТ, в предстоящите дни, седмица или месец.
  • Ако се свързвате с имейл през Формата за контакт, имайте предвид проверката за автентичност „CAPTCHA“ след полето за текст на съобщението Ви, преди бутона „Изпрати“. Ако пренебрегнете тази проверка, имейлът Ви няма да се изпрати. Той е успешно изпратен, когато след стартиране на изпращането с бутона „Изпрати“ се появи страница с надпис, че благодарим за съобщението и скоро ще се свържем.
  • Ако изпратите запитване по интернет, до вечерта на същия ден (по изключение в срок до три дни) ще получите отговор.

Вижте предстоящи събития и актуални кампании в срокове на началната страница.