Меню Затваряне

Контакти

Свързване по телефон: 0887923413 (+359887923413)Center Psycomfort 1-2

Консултативна среща се уговаря предварително по телефона или по интернет и се осъществява в Център „Псикомфорт“ на адрес: гр. Русе, бул. „Цар Освободител” №14, ет.2

  • Вижте на Google Карта
  • Сградата е в съседство с аптека „Оптима-5“, входът (между магазин за луксозни домакински съдове и магазин за златна бижутерия) е обозначен с реклами на ключар, в двора червеният вход със стъклена врата е за втория етаж, където се помещава центърът.

Center Psycomfort 1Ако сте от друг град в страната, в чужбина или сте от Русе, но имате здравословни затруднения да стигнете до центъра, консултативни сесии може да се извършат и по интернет според условията или по спешност вкъщи при вас.

Ако искате да се свържете чрез имейл, моля първо се запознайте с публикуваните тук ПСИКОМФОРТ стандарти, сред които са и Общите условия и политика за лични данни. Свързването Ви чрез имейл през сайта ще означава, че Вие приемате заявените условия, чрез които осъществяваме комуникацията с Вас. Ако Вие сте клиент на Център „Псикомфорт“, в тази страница се запознайте и с Етическите стандарти, които ще определят нашите работни отношения. Ако се обръщате по делови въпрос или бихте искали да установите партньорство, разгледайте ПСИКОМФОРТ стандарт за партньорство.

Свързване по Интернет: Форма за контакт

  • Имейл-адреса Ви, който посочите във Формата за контакт, трябва да е действителен, за да получите отговор.
  • Ако ви е трудно да посочите по-конкретна тема на съобщението Ви, може да напишете някоя от тези: Искане на психологична помощ (вижте Услуги); Заявка на участие в обучение; Заявка на участие в група; Делови контакт.
  • За улесняване на уговарянето в интернет-заявката може да споделите вашето свободно време, с което разполагате за контакт с ПСИКОМФОРТ, в предстоящите дни, седмица или месец.
  • Ако ползвате свързване с имейл през Формата за контакт, моля имайте предвид проверката за автентичност „CAPTCHA“ след полето за текст на съобщението Ви, преди бутона „Изпрати“ (тя предпазва сайтовата поща от спамове и зловредни атаки). Понякога платформата задава картинки с указание на английски за различни видове отбелязвания. Ако това Ви затруднява, обадете се по телефона, за да получите улеснение. Ако пренебрегнете тази проверка, имейлът Ви няма да се изпрати. Той е успешно изпратен, когато след стартиране на изпращането с бутона „Изпрати“ се появи страница с изречения на български, че благодарим за съобщението и скоро ще се свържем.
  • Ако изпратите запитване по интернет, до вечерта на същия ден (по изключение в срок до три дни) ще получите отговор.

Вижте предстоящи събития и актуални кампании в срокове на началната страница.