Меню Затваряне

Контакти

Свързване по телефон: 0887923413 (+359887923413)

Center Psycomfort 1-2Консултативна среща се уговаря предварително по телефона или чрез онлайн резервация на час в платформата Супердок (преди това вижте ЦЕНИ & ЧАСОВЕ и Часове).

Осъществява се в Център „Псикомфорт“ на адрес: гр. Русе, бул. „Цар Освободител” №14, ет.2 (вижте на Google Карта) Сградата е в съседство с аптека „Оптима-5“. Входът, обозначен с реклами на ключар, е между магазин за красиви домакински съдове и златна бижутерия, в двора – червен вход със стъклена врата е за втория етаж, където се помещава центърът.

Ако не се явите в запазен час – ПСИКОМФОРТ условия за коректност

Center Psycomfort 1Ако сте от друг град, в чужбина или от Русе, според условията консултации може да се извършат по интернет или при вас.

Ако искате да се свържете чрез имейл, моля първо се запознайте с публикуваните тук ПСИКОМФОРТ стандарти, сред които са и Общите условия и политика за лични данни. Свързването Ви през сайта ще означава, че Вие приемате заявените условия, чрез които осъществяваме комуникацията с Вас. Ако се свързвате като клиент, в тази страница се запознайте и с Етическите стандарти, които ще определят нашите работни отношения. Ако се обръщате по делови въпрос или бихте искали да установите партньорство, разгледайте ПСИКОМФОРТ стандарт за партньорство.

Свързване по Интернет: Форма за контакт

  • Имейл-адресът Ви трябва да е действителен, за да получите отговор.
  • Ако ви е трудно да посочите по-конкретна тема на съобщението Ви, може да напишете някоя от тези: Искане на психологична помощ (вижте Услуги); Заявка на участие в обучение; Заявка на участие в група; Делови контакт.
  • За улесняване на уговарянето в интернет-заявката споделете вашето свободно време, с което разполагате за контакт с ПСИКОМФОРТ, в предстоящите дни, седмица или месец.
  • Ако се свързвате с имейл през Формата за контакт, изпълнете отбелязване за автентичност „CAPTCHA“ – след полето за текст на съобщението Ви, преди бутона „Изпрати“. Ако пренебрегнете това отбелязване, имейлът Ви няма да се изпрати. Той е успешно изпратен, когато след задействане на бутон „Изпрати“ се появи страница с надпис, че благодарим за съобщението и скоро ще се свържем.
  • Ако изпратите запитване, до вечерта на същия ден (по изключение в срок до три дни) ще получите отговор.

Вижте предстоящи събития и актуални кампании в срокове на началната страница.