Меню Затваряне

Контакти

Свързване по телефон: 0887923413 (+359887923413)

Center Psycomfort 1-2Консултативна среща или консултативната онлайн сесия се уговаря предварително по телефона или чрез онлайн резервация на час в платформата Супердок (преди това вижте ЦЕНИ & ЧАСОВЕ и Часове).

Срещата се осъществява в Център „Псикомфорт“ на адрес: гр. Русе, бул. „Цар Освободител” №14, ет.2 (вижте на Google Карта) Сградата е в съседство с аптека „Оптима-5“. Входът, обозначен с реклами на ключар, е между магазини: антиквариат (старинни мебели и предмети) и бутик за облекло Avenue, в двора – червен вход със стъклена врата е за втория етаж, където се помещава центърът.

Вижте ПСИКОМФОРТ и в спокойно време, и в период на лична и на масова криза
Ако не се явите в запазен час – ПСИКОМФОРТ условия за коректност

Center Psycomfort 1Ако искате да се свържете чрез имейл, моля първо се запознайте с публикуваните тук ПСИКОМФОРТ стандарти, сред които са и Общите условия и политика за лични данни. Свързването Ви през сайта ще означава, че Вие приемате заявените условия, чрез които осъществяваме комуникацията с Вас. Ако се свързвате като клиент, в тази страница се запознайте и с Етическите стандарти, които ще определят нашите работни отношения. Ако се обръщате по делови въпрос или бихте искали да установите партньорство, разгледайте ПСИКОМФОРТ стандарт за партньорство.

Свързване по Интернет: Форма за контакт

  • Имейл-адресът Ви трябва да е действителен и коректно написан, за да получите отговор.
  • Примерни теми: Искане на консултация (вижте Услуги); Заявка за обучение; Заявка участие в група; Делови контакт.
  • За улесняване на уговарянето напишете свободното си време в предстоящите дни, седмица, месец.
  • Ако пишете във Формата за контакт, сложете отметка за автентичност „CAPTCHA“ под полето за текст, иначе имейлът няма да се изпрати. Изпращането е успешно, ако след „Изпрати“ видите надпис, че благодарим за съобщението и скоро ще се свържем.
  • Ако изпратите запитване, до вечерта на същия ден (по изключение в срок до три дни) ще получите отговор.

Вижте предстоящи събития и актуални кампании в срокове на началната страница.