Меню Затваряне

Псикомфорт във вестник Екип 101

С тренинг в редакцията си младите журналисти от вестник Екип 101 стартираха 2011 година

Три януарски съботи посветиха учениците от Клуб „Журналистика” към Център за работа с деца – Русе, за да усъвършенстват комуникативните си умения и работата си в екип с ПСИКОМФОРТ.
Освен единадесетте млади журналисти в тренинг групата като редови участник се включи и техният ръководител Пламен Атанасов – журналист, кореспондент на БТА и редактор в няколко русенски вестника от недалечното минало.
Благодарим на детска вокална група „Слънце”, които ни отстъпиха своята репетиционна зала – оказа се много удобна за нуждите на тренинга.

Всички участници отчетоха, че са се опознали в по-голяма степен и взаимно са се преоткрили в съвместното трениране, което е послужило за сплотяване на групата и за разбиране ценността на всеки за екипната работа.
Какви лични постижения в комуникативния си опит отчетоха участниците, тук няма да съобщаваме, защото по точката за конфиденциалност от груповия правилник се разбрахме „да не портим”. Само ще подчертаем: това е ефектът на тренинга – действаща група и вълшебно работещи правила на фона на желанието на всеки да стане по-добър в общуването с другите.

Фото от атмосферата на тренинга: Сияна Георгиева, Петя Чешмеджиева, Пламен Атанасов.