Меню Затваряне

Нещо различно в професионалния наръчник и опит с код „Общуване с лекота”

ПСИКОМФОРТ академия стартира своите обучения с проект „Общуване с лекота”. Тук са представени теми от професионалната област на учители, възпитатели, гувернантки, социални работници, студенти по психология и начинаещи в практиката психолози, медици, арттерапевти, консултанти по различни дейности и услуги

Една различна зима предлага ПСИКОМФОРТ академия на специалисти от помагащите професии по новия проект на Център ПСИКОМФОРТ „Общуване с лекота”. Темите са подредени в оригинална схема, разкриваща динамиката на свързаност/единение във възрастовото развитие на връзката майка-дете, дете-семейство, семейство-дете-училище и личностна автономност. Ако темите представляват интерес за вас заради приложимост на знанията по тях и обменения опит с колеги, може да посветите 30 часа от предстоящата зима на своето обучение с ПСИКОМФОРТ. Ето темите:

Слятост и споделяне

 • Психичната цялост
 • Малкото дете и неговите потребности
 • Психичната свързаност МАЙКА-И-БЕБЕ

Темите, посветени на ранното детско развитие, са подходящи за социални работници, гувернантки, медицински възпитатели от детска ясла, млади педиатри, студенти по специалности за помагащите професии.

Откъсване и споделяне

 • Спи ли само детето?
 • Психично откъсване, освобождаване
 • Психичната свързаност – триангулация. Симптоми попълващи липсата
 • Споделеното възпитание – Майка (Семейство)-Учителка (Детска градина)
 • Малки и Големи – вълнуващо общуване между границите
 • Справяне с ревността към родителите

Темите, посветени на възлови проблеми от ранното развитие и на предучилищното развитие, са подходящи за учители в детски градини и възпитатели в социални заведения, социални работници, гувернантки, млади педиатри, арттерапевти, студенти по специалности за помагащите професии.

Пускане и споделяне

 • Изпращане в Училището. Признаване на новия авторитет
 • Пуберитет – проблемът на Образеца
 • Малките стават Големи. Порасналите деца и новите им семейства

Темите, посветени на развитието в училищна възраст, са подходящи за учители, възпитатели в социални заведения, социални работници, гувернантки, млади педиатри, арттерапевти, студенти по специалности за помагащите професии.

Ако желаете професионално развитие с програмата на проекта „Общуване с лекота”, може да заявите това във Формата за контакт, като посочите в съобщението вашата работна заетост и свободно ви време за включване в група с хора, избрали същото направление, които са с подобен на вашия ежедневен режим.

Ако желаете собствено развитие за постигане на Общуване с лекота, вижте теми на проекта в услугата ПСИКОМФОРТ развитие.

Ако желаете да получите съобщение кога и къде ще се проведе публична лекция по темата „Общуване с лекота” (безплатна за аудиторията), може да заявите това във Формата за контакт.

Вашият имейл адрес ще бъде използван за връзка с Вас единствено за това оповестяване и за никакви други обяви и реклами от страна на ПСИКОМФОРТ и съобщението няма да е групово с включване на имейл адреса Ви в масив от множество други.