Меню Затваряне

Комфортабилна личност на 2010 година

В края на 2010 година ПСИКОМФОРТ постави началото на своя конкурс „Комфортабилна личност на годината“

Журналистката от вестник „Утро“ Ася Пенчева бе изненадана от ПСИКОМФОРТ в утрото на 29 декември 2010 г. в любимото й кафе, където често споделя ранните часове преди работния ден с приятели, колеги, съмишленици.

Носителката на престижната журналистическа награда „Черноризец Храбър” за 2010 г. в раздел „Регионални медии” и първи VIP-книжар на „Хеликон”-Русе, поставил началото на традиция в нашия град книжарницата да се превърне в място за срещи, неочаквано се сдоби и с отличието „Комфортабилна личност за 2010 година” след системно наблюдение, извършено от Псикомфорт през последната година сред хора, които съчетават хармонично работа и семейство, приятели и общуване с природата.

Лауреатката на Псикомфорт беше наградена със специален сертификат, в който са отразени наблюдаваните качества за това отличие, и купа като личен подарък, целенасочено приличаща на чаша. Наздраве и още много радост от успехи за комфортабилната Ася Пенчева!

ПСИКОМФОРТ благодари на д-р Огнян Игнатов за конспиративното съдействие по организацията и заснемането на награждаването!

Снимки: Д-р Огнян Игнатов