Меню Затваряне

ПСИКОМФОРТ онлайн

Чрез интернет ПСИКОМФОРТ може да достигане до всеки като сътрудник за желаната промяна.

Psycomfort online [1]В зависимост от нуждата и проблема ви, ако е невъзможно да осъществите среща в кабинета на психолога (поради това, че сте в друго населено място, в друга държава или спазвате противоепидимичен режим) и ако по него може да се работи дистанционно, чрез ПСИКОМФОРТ онлайн може да ползвате индивидуални или семейни услуги чрез формите на ангажимент ПСИКОМФОРТ споделяне, ПСИКОМФОРТ решение и SOS, ПСИКОМФОРТ!

Вижте ПСИКОМФОРТ и в спокойно време, и в период на лична и на масова криза

ПСИКОМФОРТ онлайн предоставя  интернет консултиране чрез имейли или по Skype, като е препоръчителна говорна или видео връзка.

През формата за връзка в Контакти може да изпратите описание на проблема така, както го преживявате като личен (ваш или семеен) или във вашата фирма, организация. Ще последва отговор потвърждение, че може да се работи по вашия случай онлайн с видео връзка и/или с кореспондентско консултиране, или отговор препоръка за обръщане към друг специалист. След като се установи, уточни, уговори подходящата услуга/програма, следва да предплатите подходящия брой кореспонденции или Skype сесии (вижте Плащания).

Чрез ПСИКОМФОРТ онлайн може да се възползвате и от услугата за образователно, професионално и кариерно ориентиране с включен онлайн тест за избор на средно училище, университетска специалност, първа професия или нова професия, следваща квалификация или преориентиране към нова дейност в унисон с потенциала ви за най-висока успешност и удовлетворяваща реализация.

Където и да се намирате в страната или в чужбина, психологична подкрепа чрез ПСИКОМФОРТ онлайн може да поискате тук, след като сте се информирали за посочените услуги и условия. В най-кратък срок (до края на същия ден и при пътувания в срок до 3 дни) ще получите отговор от ПСИКОМФОРТ, съставен от Петя Чешмеджиева – психолог от Русе. Съгласно Етически стандарти с предимство се съставят отговорите на писма с признаци на кризисна ситуация.

Ако искате да ползвате ПСИКОМФОРТ онлайн и да се свържете чрез имейл, моля първо се запознайте с публикуваните тук ПСИКОМФОРТ стандарти, сред които са и Общите условия и политика за лични данни. Свързването Ви чрез имейл през сайта ще означава, че Вие приемате заявените условия, чрез които осъществяваме комуникацията с Вас. Ако Вие сте клиент на Център „Псикомфорт“, в тази страница се запознайте и с Етическите стандарти, които ще определят нашите работни отношения. Ако се обръщате по делови въпрос или бихте искали да установите партньорство, разгледайте ПСИКОМФОРТ стандарт за партньорство.

Вижте и другите форми на помощ, които реализират Идеята ПСИКОМФОРТ:

Още – запознайте се с: