Меню Затваряне

ПСИКОМФОРТ онлайн

Чрез интернет ПСИКОМФОРТ може да достигане до всеки като сътрудник за желаната промяна.

Psycomfort online [1]ПСИКОМФОРТ онлайн предоставя  интернет консултиране чрез имейли и/или по Skype, като е препоръчителна говорна или видео връзка и по изключение чат сесия.

В зависимост от нуждата и проблема ви, ако е невъзможно да осъществите среща при психолога (поради това, че сте в друго населено място или има причини, заради които не може да излизате от вкъщи) и ако по него може да се работи дистанционно, чрез ПСИКОМФОРТ онлайн може да се възползвате от услугите ПСИКОМФОРТ споделяне, ПСИКОМФОРТ решение и SOS, ПСИКОМФОРТ!

През формата за връзка в Контакти може да изпратите описание на проблема така, както го преживявате – по личен (ваш или семеен проблем) или по проблем във вашата фирма, организация. Ще последва отговор потвърждение, че може да се работи с кореспондентско консултиране по вашия случай, или отговор препоръка за обръщане към друг специалист. При съгласие от страна на ПСИКОМФОРТ, след като се установи и уточни подходящата услуга/програма, следва да предплатите подходящия брой кореспонденции или Skype сесии (вижте Плащания).

Посредством ПСИКОМФОРТ онлайн функционира услугата за кризисно консултиране SOS, ПСИКОМФОРТ! . Чрез собствения проект ПСИКОМФОРТ pro bono (вижте Собствени проекти) тя е безплатна до два консултативни отговора за лица сираци до 18 г., за самотни пенсионери, за родители и съпрузи на загинали (при катастрофи, болести, военни мисии, нещастни случаи и при други обстоятелства), за родители на деца, страдащи от трудно лечими болести.

Чрез ПСИКОМФОРТ онлайн се осъществява и услугата с онлайн тест за образователно, професионално и кариерно ориентиране, а при желание и с включено интернет консултиране. Три различни теста, адаптирани за нашата страна от OS Bulgaria, по възрасти и цели помагат при избор на средно училище, университетска специалност, първа професия или нова професия, следваща квалификация или преориентиране към нова дейност в унисон с потенциала ви за най-висока успешност и удовлетворяваща реализация.

Където и да се намирате в страната или в чужбина, психологична подкрепа чрез ПСИКОМФОРТ онлайн може да поискате тук, след като сте се информирали за посочените услуги и условия. В най-кратък срок (до края на същия ден и при пътувания в срок до 3 дни) ще получите отговор от ПСИКОМФОРТ, съставен от Петя Чешмеджиева – психолог от Русе. Съгласно Етически стандарти с предимство се съставят отговорите на писма с признаци на кризисна ситуация.

Ако искате да ползвате ПСИКОМФОРТ онлайн и да се свържете чрез имейл, моля първо се запознайте с публикуваните тук ПСИКОМФОРТ стандарти, сред които са и Общите условия и политика за лични данни. Свързването Ви чрез имейл през сайта ще означава, че Вие приемате заявените условия, чрез които осъществяваме комуникацията с Вас. Ако Вие сте клиент на Център „Псикомфорт“, в тази страница се запознайте и с Етическите стандарти, които ще определят нашите работни отношения. Ако се обръщате по делови въпрос или бихте искали да установите партньорство, разгледайте ПСИКОМФОРТ стандарт за партньорство.

Вижте и другите форми на помощ, които реализират Идеята ПСИКОМФОРТ:

Още – запознайте се с: