Меню Затваряне

Как да печелим вместо да губим от Вътрешната игра, която играем със себе си

До всички, които искат да оптимизират ВЪТРЕШНАТА ИГРА СЪС СЕБЕ СИ на 23 септември в Русе чрез събитието, което ни предоставя ритъм-терапевтът Мартин Иванов в Дом „Канети“ от 18:00 до 20:00 ч.

Уважаеми симпатизанти на ПСИКОМФОРТ идеята и на дейността на Център „Псикомфорт“, на 23.09.2020 г. гр. Русе е спирка в 10-дневното турне в 8 града в страната на барабанния и ритъм-терапевт и мотивационен лектор Мартин Иванов с международен и солиден национален опит в корпоративни събития и терапевтични сесии.

Данни за събитието в Русе и програмата, предоставена от водещия

„ВЪТРЕШНАТА ИГРА, КОЯТО ИГРАЕМ СЪС СЕБЕ СИ“ –
Мартин Иванов (http://libera-institute.com/) в Русе
Събитие за възрастни, допустимо за лица над 15 години, при уговорка с родителите.
Място: Дом „Канети“, бул. „Славянски“ №12 (срещу БРП)
Организатор: Център „Псикомфорт“
За записване: Петя Чешмеджиева – 0887 923 413
Цена за участие: 45.00 лв.
БОНУС: Безплатна книга „Вътрешната ми игра, когато работя“
3 в 1 – вижте програмата на водещия:
1. Лекция и представяне на книгата „Вътрешната ми игра, когато работя“ – 1 час
Животът ни е изтъкан от разнообразни игри, които играем със себе си и света около нас. Но как всъщност участваме в тях? Обикновено сетивата ни са отворени за така наречената „външна игра“, в която преодоляваме пречките извън себе си, за да постигнем „външна“ цел. Например:
● да спечелим тенис мач/турнир;
● да играем добре и да изнесем прекрасно представление на сцената;
● да постигнем успех в сферата, в която проявяваме интерес.
Тази „външна игра“ е онази, която всички знаем, че играем. Това се случва във „външния“ свят, срещу „външните“ опоненти. Контекстът или арената са тенис корта, офиса или концертната зала. Препятствията са бекхендът на опонента ви, убийствената конкуренция или сложните музикални пасажи. Вашата цел е да спечелите точка, да подпишете договор или да преминете успешно през музикалното предизвикателство.
На пазара има изобилие от книги, които са предназначени да ви научат как да го направите, но лекцията „Вътрешната игра, която играем със себе си“ ще ви даде една коренно различна перспектива. Това е погледът и сериозният анализ, насочен навътре към нас.
Създателят на този метод Тим Галуей смята, че паралелно с „външната“, ние също така играем и втора или „вътрешна игра“. Тази втора игра е много по-фина, по-малко забележима и по-бързо забравена от нас. Тя се играе в арената на нашия ум. Опонентът сме самите ние. Препятствията са умствени пречки, като:
● губене на концентрация;
● нервност;
● губене на самочувствие и съмнение в себе си.
Нашата цел е и да изразим пълния си и истински потенциал, а малко книги са посветени на тази концепция.
В лекцията си „Вътрешната игра, която играем със себе си“ Мартин Иванов не само ще има удоволствието да ни запознае с основите на метода „Вътрешна игра“, но и като преводач и издател за първи път в България да представи българското издание на уникалната книга на бащата на съвременния коучинг Тим Галуей „Вътрешната ми игра, когато работя“.
2. Ритъм Лаборатория базирана на метода на „Вътрешната игра“ – 1 час
Повече за книгата и метода на: https://rhythm-coaching.bg/
Разгледайте и страницата https://www.facebook.com/liberainstitute/

Организацията – от организатора за Русе

С мотивационна лекция на водещия по темата на място ще се посветим във възможностите да освободим работата и живота си от самосаботажи на успехите и удовлетворението ни – 1 час, ще участваме в барабанния кръг „Ритъм Лаборатория“ – още 1 час, ще получим книгата „Вътрешната ми игра, когато работя“ на Тимъти Галуей, чийто преводач е маестрото-водещ. Всичко в цената 45.00 лв. Заявка е предплащането, с което се конкретизира броят на местата в барабанния кръг с осигурена книга от водещия за всеки участник. Отворени врати в Център „Псикомфорт“ за участниците в събитието ВЪТРЕШНАТА ИГРА, КОЯТО ИГРАЕМ СЪС СЕБЕ СИ – запазено удобно време преди работа и през обедна почивка да заплатите вашето място: всички работни сутрини до 23 септември включително от 7:45-8:45; по обяд – на 16.09. (сряда) – 12:00-13:15, 17.09. (четвъртък) – 14:00-14:45, 18.09. (петък) – 12:00-12:30, 19.09. (събота) – 11:30-12:45, 22.09. (празничният ден) – на разположение за уговорка GSM 0887923413. Ако бъде отхвърлено позвъняването ви поради заетост, при първа възможност ще върна обаждането, за да се уговорим 🙂 Броят на участниците е важен и за организатора, за да осигури събитието в предвидената зала с Ковид обезопасяване и с творческа атмосфера за вдъхновение без усложнения и ограничения 🙂

Видео на споделен ритъм с Мартин Иванов

Още нещо

Когато прави корпоративен дръмсъркъл или за група събрали се граждани в даден град, които заплащат участието си, Мартин подарява една сесия с множествен ефект, освен терапевтичния, на група деца/младежи/възрастни със специални нужди. Когато сте посветени на работа с хора със специални нужди, но и сте учили много, ще бъдете отворени към разнообразни възможности, които разпознавате сред идващите отнякъде. Успявате да уловите „във въздуха“ дадена възможност и сте първи, когато тя е само една. Точно така спечелен, на 23 септември през деня подаръкът дръмсъркъл сесия „Ритъм Клиника“ в Русе отива при група деца от @Еквилибриум Снц. Включвайки се в платения формат за възрастни вечерта на същия ден, посветен на Игрите, които играем със себе си (лекцията + книгата + ритъм сесията), ние спечелваме нещо лично за себе си, но и ставаме съпричастни към делото на Мартин за хората в нужда.

Фейсбук страница на русенското събитие

Нещо от архива: Мартин Иванов и Институт за съвременно изкуство и терапия „Либера“ с история на събития в Русе чрез Център „Псикомфорт“, която датира от 2009 г. досега.