Меню Затваряне

Жълто талонче за дръмсъркъл вместо бели, зелени и жълти рецепти в аптеката

Талончетата за участие в дръмсъръкъла (барабанен кръг) на Мартин Иванов ви очакват в Център „Псикомфорт“. Без специални музикални познания и без опит всеки може да свири в този кръг на барабани и перкусии – с Мартин кръгът от свирещи хора създава Музиката! Това става възможно, защото действа  „Алхимия на ритъма“.

Drumcircle Libera - Rousse 2013Природата ни е създала и ни е дарила с множество възможности да улесняваме живота си, да го затрудняваме, да се разболяваме, а също и да се лекуваме… В нас е и отровата, и противоотровата. Едно силно средство и за споделяне, и за енерегизране, и за релаксиране, за лечение е барабанният ритъм, който съпътства човека от незапомнени времена.

На 2 февруари 2013 г. в град Русе от 16:00 часа в Зала 2 на хотел „Рига“ ще се проведе втора презентация с дръмсъркъл (барабанен кръг) на Институт „Либера“ (повече за първата презентация в Русе през 2009 г.), този път с представяне на книгата „Алхимия на ритъма“ на Мартин Иванов. Научете подробности за новото събитие, което предстои, по материали, предоставени лично от автора. Ясна е и процедурата по осигуряване на места в дръмсъркъла чрез организатора за Русе – Център „Псикомфорт“. Талоните за участие ви очакват в центъра и там може да се закупят, но ПСИКОМФОРТ може да дойде и на място при вас, на вашата месторабота, ако става въпрос за няколко или повече души от един колектив.

Ако решите да участвате в барабанния кръг сами или с ваши близки, заедно с талончето ще закупите не само местата си в него, а ще получите следните разнообразни неща:

  • Споделени автентични впечатления на създателката и управител на Център ПСИКОМФОРТ за дръмсесии на Мартин Иванов, в които лично е участвала
  • Информация за възможни приложения на дръмсъркала в различни дейности и за различни цели
  • Материали от първия дръмсъркъл на Институт Libera в Русе през 2009 г.
  • В деня на събитието, ако желаете новата книга на Мартин Иванов „Алхимия на ритъма“ (която е учебник в неговите обучения по проекта „Ритмология“) и ако сте участник във втората част – дръмсъркъл, може да си я закупите с автограф от автора с 20% отстъпка.

Осигуряване на талонче за участие във втората част става чрез заплащане в Център „Псикомфорт“, след като  предварително се обадите по телефона или съобщите с имейл за това – вижте Контакти. ПСИКОМФОРТ винаги се стреми да улесни своите клиенти и фенове, затова плащането за няколко участници може да стане и на вашата месторабота при предварително уговорено време, но първо попитайте за останали свободни места.

Молим всички, които искат да участват във втората част – свиренето в барабанния кръг (от 17:00 до 18:00 ч.) да дойдат и за първата част – безплатната интерактивна презентация от 16:00 ч., защото маестро Мартин Иванов ще ни запознае с материята на менталните транформации, което ще изпитаме при свиренето в дръмсъркъла.

Обърнете внимание, че, формално погледнато, Институт Libera и Център „Псикомфорт“ трябва да са откровени съперници сред потенциалните си клиенти специално за тренинги от типа тиймбилдинг. Или може би ви изглежда, че Псикомфорт е нещо като платен представител на Libera в своя град? Нито едното е вярно, нито другото. С възхищение към таланта и професионализма на другите ПСИКОМФОРТ си партнира с тези, с които е в унисон по отношение на правене с ум и сърце, с отдаденост и с ентусиазъм. А не е ли така с всички ни – като се срещнем с хора, с които сме на една вълна, ние сме склонни да им съдействаме. И още нещо – методът на действие на различните формати на ритмично свирене с ударни инструменти на Мартин Иванов е научно проучен, научно трениран от самия автор и водещ в неговото академично и практическо развитие. В този метод има вълшебство без шаманство, има и дълбинно действие в нас, съчетано с наслаждение 🙂

Изберете начин за свързване от Контакти и заповядайте!

И да се върнем, откъдето започнахме – на заглавието – кутийка кадует за сърце, кутийка валзап за кръвно, та дори и простамол уно струват много повече от 1 час в барабанния кръг „Либера“ на Мартин Иванов. Участвайте и после ще обсъдим ефекта 🙂

Лице за контакти: Петя Чешмеджиева – управител на Център за психологически услуги и развитие „Псикомфорт“