Меню Затваряне

Ритъм Презареждане с барабани в Русе на 29 юни – ела и си доведи приятел!

Силно презареждане със свирене на барабани ще изпитат русенци, които се включат в „Ритъм Алхимия Лаборатория #1 – Трансформиране на енергия“ на Мартин Иванов. В този формат ще има много свирене в час и половина.

Drumcircle Rousse 02.02.2013-3Снимка на вестник „Утро“ от дръмсъркъл на 02.02.2013 г. в Русе

„Ритъм Алхимия Лаборатория #1 – Трансформиране на енергия“ е първата, и то голяма стъпка, в постигането на физически и психични сили и баланс, на хармония в себе си и със света на д-р Мартин Иванов, дръмсъркъл терапевт, барабанен фасилитатор на групи за развитие и тиймбилдинг с барабани и перкусии.

В час и половина в града си русенци могат да се почувстват и като на морския плаж, и като взели енергия от свежестта на въздуха по високите езера с водено чрез гласа на инструментите и ритъма въображение и творчески пресъздадени пространства, от релаксиращо отпускане като на топлия пясък до енергийно  „нажежаване“, което под чадъра на водещия е напълно обезопасено от високо напрежение 🙂 Много тонизиране на тялото от вибрациите на барабаните и прочистване на ума от „вредните емисии“ на ежедневието. Не са нужни специализирани познания по физика и енергопреносимост, нито фазомер, токоизправител, електромер, нито пък изолирблант! Енергията, която ще трансформираме в нас и която ще презаредим, няма да бъде засечена от инкасатори, но ще усетим силата, която ще ни държи трайно и най-вече ще узнаем, че има начини сами да я постигаме. Как става това, може да научи всеки от Мартин Иванов чрез философията и методологията, на които се базира неговото познание от науката и от практиката като ритъмтерапевт и барабанен фасилитатор, публикувано в монографията „Алхимия на ритъма“ („По следите на философския камък“).

Ето на какво ни кани авторът и водещ: „Лаборатория # 1” ще бъде високо енергично трансформираща ритъм сесия! Ако искате да полетите и да се освободите от моментната умора, летаргия, подтиснатост или задръжки, заповядайте и задно ще ги трансформираме в светлина и енергия! Нека заедно да се потопим в древното изкуство на алхимията!

Във Фейсбук страницата на събитието д-р Мартин Иванов пояснява, че ще бъдат осигурени инструменти за участниците – барабани и перкусии, но който си има свой и желае да свири на него, може да си го носи. Маестро Иванов е подготвил приятни изненади! За участие в такъв барабанен кръг не е нужно и да имате специализирани музикални познания и опит от свирене. Просто елате и ще се уверите в тази първична човешка способност за свирене на барабан в съзвучие с другите.

Точни данни за събитието в Русе:

  • Датата: 29 юни 2013 г.
  • Денят: събота
  • Часът: 16:00
  • Времетраене: час и половина – 16:00-17:30
  • Мястото: Център „Псикомфорт“ – вижте адрес и данни за връзка и заявка тук в Контакти
  • Организатор: Център за психологически услуги и развитие „Псикомфорт“, лице за контакти: Петя Чешмеджиева
  • Цената: вход за самостоятелен участник – 20 лв., а ако искате да доведете приятел/ка, съпруг/а, колега и т.н. ползвате отстъпка и цената за двойката участници е 35 лв.
  • Срок за заявка с предплащане: за изкушили се в последния момент – до петък до обяд – 28.06.2013 г.

Осигуряване на участие: свързване по избран начин – телефона или интернет; плащане – по избран начин.

Още за ритъма в група:

Вижте предстоящи събития и актуални кампании в срокове на началната страница.