Меню Затваряне

ПСИКОМФОРТ академия

Груповите форми на консултиране и обучения в Център „Псикомфорт“ са ЗАМРАЗЕНИ, освен при договаряне на учебно съдържание с възможност за провеждане онлайн, поради изпълнение на националните мерки за борба с COVID-19. При интерес може да заявявате готовност за включване в желан формат – онлайн сега или с изпълнение в срещи след отпадане на опасността.

Обученията за професионалисти на Център „Псикомфорт“ са обединени в ПСИКОМФОРТ академия. В тях разширявате и систематизирате знания, умения и опит в тренинги, лекции и семинари на обучители със собствен научен принос и практически опит в материя, тема, техники, приложими в работата на обучаемите. Обученията за хора от дадена професионална група се предлагат в различни формати – за индивидуално включили се участници, за колективи, с различни часови и целеви параметри, кратки  тематични и професионално-квалификационни.

Вижте ПСИКОМФОРТ и в спокойно време, и в период на лична и на масова криза

Psycomfort.Edu2Център „Псикомфорт“ предоставя съпричастие и грижа към нуждите ви във вашата работа.  Обученията съчетават в единство полезност, научност, приложимост и разтоварване. Резултатът от тях е по-висока увереност в собствените знания и в прилагането им в нови задачи в работата, добиване на опит за снижаване на ежедневната умора и напрежението. Приключването на обученията се удостоверява със сертификат за участниците – на ПСИКОМФОРТ или на друга организация, по чиято процедура се извършва обучението.

Принципи на връзката ангажименти-услуги-време-цена във водещата страница на раздел Цени & Часове.

Psycomfort.Edu3Може да се включите индивидуално или с вашия колектив в програми, съставени за нуждите в работата на педагози, психолози, арттерапевти, социални работници, служители към Човешки ресурси и други, които използват консултирането при работа с клиенти. ПСИКОМФОРТ+ е отстъпка за собствените обучения на Център „Псикомфорт“ при по-големи групи или самосформирали се групи от индивидуално записващи се участници.

Актуални предложения с активни обяви – набират се участници и обученията стартират в договорени срокове


Ново! Група за систематизиране и разширяване на професионалния опит на училищни психолози и педагогически съветници – 150 часа в 5 модула


Обучения за педагогически специалисти – по 16 часа на стойност 1 кредит, одобрени от МОН (по Наредба №12 от 01.09.2016 г.) – в регистъра на обученията по тази наредба чрез организацията Евро Тотал Консулт.


Обучение по ПСИКОМФОРТ проект „Общуване с лекота“ – програма 30 часа по теми за специалисти.


Бърз ПСИКОМФОРТ за учители преди началото на новата учебна година – програми в 8, 10 и 15-часови ваканционни формати според опита и нуждите на участниците. Не пропускайте лятната отпуска за ПСИКОМФОРТ настройка за новата учебна година! Ограничете стреса в работата – може да се насрочи и за друга малка ваканция.


Обява с изтекла валидностЕдногодишна следдипломна професионално-педагогическа специализация: допълнителна професионална квалификация по Психология. Тази обява може да бъде предложена отново, ако бъдат предоговорени условия със същия департамент или договорени с друг департамент.


Професионално-квалификационните обучения на ПСИКОМФОРТ са по авторски лицензирани или рецензирани (публикувани в монографии, доклади на научни форуми, статии, студии) методики, теориите по които имат професионално-приложна стойност. ПСИКОМФОРТ+ е удобството цената да включва учебните пособия по методиката и други съпътстващи материали – 3-, 5-, 8-, 10-, 15- и 30-часови формати на ПСИКОМФОРТ и на гост-водещи. ПСИКОМФОРТ за нуждите на бюджетни организации, НПО се предлага на цени по договаряне за тематични обучения на колективи като вътрешни за организациите квалификации с водещ Петя Чешмеджиева – доктор по педагогика и магистър по психология. Подготовката на обученията става с проучване на трудности и нужди на вашия колектив, според които се съставя програма. Тя се уточнява взаимно с ръководителя и/или представители и се популяризира сред участниците за запознаване и за стимулиране на допълнителни въпроси. ПСИКОМФОРТ достига до вас там, където сте вие в страната или където сте избрали да се проведе вашето обучение. Ако се колебаете за мястото, може да го обсъдим и да вземете по-лесно решение. ПСИКОМФОРТ+ е възможност за договаряне на цена в зависимост от планираните задачи и материали, подходящи за тях.

Заявката за участие се финализира с предплащане (за индивидуално включващи се участници) и/или потвърждаване (за организации) до 3 дни преди стартиране на обучението. Вижте цени за различните формати (долу в ценовата листа).

За въпроси и уточнения на предложени тук или пожелани от вас тематични обучения се свържете на GSM 0887923413 – Петя Чешмеджиева (ако не може да бъде проведен веднага разговор, при първа възможност ще получите обратно позвъняване) или чрез имейл-форма за контакт от страница Контакти. Следете новите предложения на началната страница на сайта, както и в Календара (меню Часове, подменю Събития и кампании).

Преди да пристъпите към свързване, моля първо се запознайте с публикуваните тук ПСИКОМФОРТ стандарти, сред които са и Общите условия и политика за лични данни. Свързването Ви чрез имейл през сайта ще означава, че Вие приемате заявените условия, чрез които осъществяваме комуникацията с Вас. Ако Вие сте клиент на Център „Псикомфорт“, в тази страница се запознайте и с Етическите стандарти, които ще определят нашите работни отношения. Ако се обръщате по делови въпрос или бихте искали да установите партньорство, разгледайте ПСИКОМФОРТ стандарт за партньорство.

Още – запознайте се с дейности на Център „Псикомфорт“, на които се основава горната услуга, както и с всички останали дейности и услуги на ПСИКОМФОРТ: