Меню Затваряне

ПСИКОМФОРТ академия

Чрез ПСИКОМФОРТ можете да систематизирате и разширите знания, умения, опит в обучения – тренинги, лекции и семинари – свои или на гост обучители със собствен научен принос, съчетан с практически опит в дадената материя, тема или техники, приложими в работата на обучаемите. Обученията на Център „Псикомфорт“ за хора от дадена професионална група се предлагат в различни формати – за индивидуално включили се участници, за колективи, с различни часови и квалификационни параметри, кратки  тематични или професионално-квалификационни.

Psycomfort.Edu2Център „Псикомфорт“ предоставя съпричастие и грижа към нуждите ви във вашата работа.  Обученията съчетават в единство полезност, научност, приложимост и разтоварване. Резултатът от тях е по-висока увереност в собствените знания и в прилагането им в нови задачи в работата, добиване на опит за снижаване на ежедневната умора и напрежението. Приключването на обученията се удостоверява със сертификат за участниците – на ПСИКОМФОРТ или на друга организация, по чиято процедура се извършва обучението.

Може да се включите индивидуално или с вашия колектив в Psycomfort.Edu3програми, съставени за нуждите в работата на педагози, арттерапевти, социални работници, служители към Човешки ресурси и други, които използват консултирането при работа с клиенти. ПСИКОМФОРТ+ е отстъпка за собствените обучения на Център „Псикомфорт“ при по-големи групи или самосформирали се групи от индивидуално записващи се участници.

Актуални предложения с активни обяви – набират се участници и обученията стартират в договорени срокове


Обучения за педагогически специалисти – по 16 часа на стойност 1 кредит, одобрени от МОН (по Наредба №12 от 01.09.2016 г.) – в регистъра на обученията по тази наредба чрез организацията Евро Тотал Консулт – вижте пояснения, темите и програмите от тук.


Обучение по ПСИКОМФОРТ проект „Общуване с лекота“ с програма по теми по проекта, подходящи за специалисти – 30 часа.


Бърз ПСИКОМФОРТ за учители преди началото на новата учебна година – програми в 8, 10 и 15-часови ваканционни формати според опита и нуждите на участниците. Колеги, пропуснахте ли лятната отпуска за ПСИКОМФОРТ настройка за новата учебна година? Коледно-новогодишната отпуска наближава – време и за ПСИКОМФОРТ по ваш избор!


Обява с изтекла валидност – Едногодишна следдипломна професионално-педагогическа специализация: допълнителна професионална квалификация по Психология на Департамент за информация и усъвършенстване на учители – Софийски университет „Климент Охридски” (ДИУУ) в Русе. Тази обява може да бъде предложена отново, ако бъдат предоговорени условия, които са вече променени от страна на ДИУУ спрямо договорените между СУ и Център „Псикомфорт“ през ноември 2014 г. – връзка към пълната обява, която е с изтекла валидност.


ПСИКОМФОРТ за нуждите на бюджетни организации, НПО се предлага на по-ниски цени за колективи за тематични обучения в рамките на вътрешни за организациите квалификации с водещ Петя Чешмеджиева – доктор по педагогика и магистър по психология. След първоначалната договорка подготовката на обученията става с проучване на трудности и нужди на вашия екип, на базата на които се съставя програма. Тя се уточнява взаимно с ръководителя на екипа и/или представители и се популяризира сред участниците за запознаване и за стимулиране на допълнителни въпроси. ПСИКОМФОРТ достига до вас там, където сте вие в страната или където сте избрали да се проведе вашето обучение. Ако се колебаете за мястото, може да го обсъдим заедно и да вземете по-лесно решение. ПСИКОМФОРТ+ е възможност за договаряне на цена в зависимост от планираните задачи и материали, подходящи за тях.

Обучения по авторски рецензирани и лицензирани методики осигуряват специализирани професионални квалификации. ПСИКОМФОРТ+ е удобството цената да включва учебните пособия по методиката и други съпътстващи материали – 3-, 5-, 8-, 10-, 15- и 30-часови формати на ПСИКОМФОРТ и на гост-водещи.

Заявката за участие се финализира с предплащане (за индивидуално включващи се участници) и/или потвърждаване (за организации) до 3 дни преди стартиране на обучението. Вижте цени за различните формати (долу в ценовата листа).

За въпроси и уточнения на предложени тук или пожелани от вас тематични обучения се свържете на GSM 0887923413 – Петя Чешмеджиева (ако не може да бъде проведен веднага разговор, при първа възможност ще получите обратно позвъняване) или чрез имейл-форма за контакт от страница Контакти. Следете новите предложения на началната страница на сайта, както и в Календара (меню Часове, подменю Събития и кампании).

Преди да пристъпите към свързване, моля първо се запознайте с публикуваните тук ПСИКОМФОРТ стандарти, сред които са и Общите условия и политика за лични данни. Свързването Ви чрез имейл през сайта ще означава, че Вие приемате заявените условия, чрез които осъществяваме комуникацията с Вас. Ако Вие сте клиент на Център „Псикомфорт“, в тази страница се запознайте и с Етическите стандарти, които ще определят нашите работни отношения. Ако се обръщате по делови въпрос или бихте искали да установите партньорство, разгледайте ПСИКОМФОРТ стандарт за партньорство.

След приключване на обученията участниците получават сертификати, а за обучения, които се провеждат по програми и формати чрез други организации или на институции – съответни удостоверения и дипломи, предвидени в техните процедури.

Още – запознайте се с дейности на Център „Псикомфорт“, на които се основава горната услуга, както и с всички останали дейности и услуги на ПСИКОМФОРТ: